Help with Pod XT Pro and Blackstar S1 200

Discussion in 'Live Performance & Stage Sound' started by broady1987, Apr 1, 2010.

  1. broady1987

    broady1987 Broady1987

    Messages:
    7
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Mar 3, 2010
    Location:
    Burton-On-Trent, UK
    Ive been Trying to work this out for day's and its realy starting to piss me off now. Im trying to use my Pod XT Pro to Supply just the effects to my Blackstar S1 200. at the moment I can change the channels on the Blackstar and the channels on the pod with the Big ass line 6 footcontroller but there is no noise at all.... Someone Please Help. Ive tried doing what Line 6 says to do on there website here -----> Community: POD Connections, Routing and the 4 Cable Method

    But its not working :( I realy realy need this to work. Any idea's would be great. here is how ive got everything plugged in.

    Guitar--->NS2--->Blackstar IN--->Blackstar Fx Send--->Pod Input--->Pod Left output--->Blackstar Fx Return. I have a Midi cable running from the Pod to the Blackstar to control everything using the Line 6 Big ass footswitch (I dont remember the name of it.....It has two expression pedals :)):yesway:
     
  2. broady1987

    broady1987 Broady1987

    Messages:
    7
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Mar 3, 2010
    Location:
    Burton-On-Trent, UK
    Fixed it now :) :) :) :) :)
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.