401 Unauthorized?

tedtan

SS.org Regular
Joined
Dec 2, 2009
Messages
5,318
Reaction score
1,910
Location
Never Neverland
I'm getting this off and on, too, today.

And I'm getting logged out pretty often, like every 5 to 10 minutes.
 

BlackMastodon

\m/ (゚Д゚) \m/
Contributor
Joined
Sep 26, 2010
Messages
7,128
Reaction score
2,878
Location
Windsor, ON
Got it working on my work laptop, which is on a company VPN network, but I can't log in from my phone which is not using a VPN at all.

Weird.
 

KnightBrolaire

Grand Wiggle Wizard
Joined
Mar 19, 2015
Messages
18,907
Reaction score
23,340
Location
MN
I just had this happen on my phone. desktop works fine though :shrug:
 

StevenC

Javier Strat 7 2024
Joined
Mar 19, 2012
Messages
7,467
Reaction score
8,981
Location
Northern Ireland
Had it happening on my phone earlier, but was fine on my laptop. But just now getting them again off an on again on both.
 

LordIronSpatula

A series of interconnected fortune cookies.
Joined
May 29, 2007
Messages
1,293
Reaction score
582
Location
US
Got the 401 message on my laptop using Safari. Seems fine using chrome on the same computer minutes later.
 

BenjaminW

SS.org Regular
Joined
May 9, 2017
Messages
1,491
Reaction score
2,032
Location
San Francisco, California
Had it too but after a while I was able to get in.

Figured I should probably quit logging on and off after being bored for 10 seconds.
 

Werecow

SS.org Regular
Joined
Jan 9, 2014
Messages
1,149
Reaction score
1,446
Location
UK
I've just started having the 401 spam bots lockout as well. It worked again after a few minutes and a browser restart, though that might have been a coincidence. I haven't been logging in and out though, i've always left my browser logged in.
 

lewis

SS.org Regular
Joined
Aug 16, 2011
Messages
8,025
Reaction score
4,511
Location
Norfolk, UK
I have this.
Its stopping my laptop and my mobile phone from accessing. Im only typing this because I used a VPN to access the site.

I never log on or off either. Im always stayed logged on. No idea whats caused this issue but good to see others with the issue because it means its a problem with the site that will get sorted and not just my profile haha
 

zappatton2

SS.org Regular
Joined
Mar 7, 2009
Messages
1,247
Reaction score
1,396
Location
Ottawa, ON
Okay, I'm glad I'm not the only one! I'm pretty tech illiterate, so I've been running antivirus and generally freaking out about it, but maybe it's not all that. I need to upgrade my analog brain at some point, it's all magic and wizards to me!
 

IAO

SS.org Regular
Joined
Feb 2, 2021
Messages
18
Reaction score
44
Location
California
I was actually trying to register and kept getting 401’d. Thought it was just me. I managed to register, but got booted again shortly thereafter.
 

rexbinary

The MOD King!
Joined
Jan 5, 2014
Messages
818
Reaction score
743
Location
Texas
I've had the problem part of the day yesterday and today since this morning. This is the first time I could get in today to the site.
 

budda

Do not criticize as this
Contributor
Joined
Jan 22, 2007
Messages
29,573
Reaction score
12,746
Location
Earth
Yep this hit me too, got logged off in a minute at work too.
 

Randy

✝✝✝
Super Moderator
Joined
Apr 23, 2006
Messages
24,254
Reaction score
13,557
Location
The Electric City, NY
This has been forwarded to Alex, not sure how soon he'll act on it but typically you only need to wait a couple min and you're back.
 


Top