setsuna7
Reaction score
394

Profile posts Latest activity Postings About

  • Ahh... I see... Does the sound quality drops or just the same as normal electric guitar strings? The other day I was tempted to buy the 65 bass string from Guitar Collection which needs 48 bugs, but I wasnt confident that it would sound okay in my rg827... @@
    You sure? Every freaking time I went there to ask them for strings gauge more than 0.06 they'll check and say they dont have any... =(
    Hahaha aku sampai seluar2 jeans aku pun dah jual ni hahaha..xpe bro, aku pass around pasal RGA8 tu..kot2 ada kawan2 aku yg berkenan..
    Yo bro, why selling the RGA8?

    Happens that I am ALSO selling my RG7620 :lol:

    Links here:

    WTS - Ibanez RG7620 7 String Guitar

    Ibanez RG7620 7 String Guitar Silverburst - Hobby & Collectibles for sale Kuala Lumpur - Mudah.my


    I need money to fund other things.
    Ouh BB Sentul..jauh gak tu haha aku stay area Puchong for now..boleh gak esok aku pergi sana..kalau aku pergi kt LRT Sentul tu ko leh dtg situ kan? Jumpa lepak2, n kalau ko OK, aku ni try RGA8 hahaha mana tau kot2 aku berkenan boleh aku rembat sebijik hohhohoho..

    Apa2 hal, aku msg dulu la esok tgk camne, takut aku kna stayback kerja..
    Oh btw, does it came with a hardcase or just a plain box? The one you bought from Calvin?
    Kahkahkah staff mana tu yg ckp macam tu? Gila pundek apabenda la Bentley ni hahaha! Bro ko area mana wei? Ada masa free boleh lepakk..talk cock and guitars all nighter!

    Pickups tu mmg kena tukar lah, byk bad review dah pun..btw berapa aa harga bro angkat sama Calvin tu? PM kt sini pun ok kalau xnak reveal harga..
    Hello bro, so I heard you own an RGA8 yes?

    Beli kt mana ye bro? Thru Bentley ka? Berapa harga dia? Kena order ke or mmg Bentley ada stock? Rasa2 macam nk angkat gak satu ni..

    Thnks. - apis.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…


Top