ayambakar
Reaction score
6

Profile posts Latest activity Postings About

  • Hey, this guy ayambakar has given me a lot of likes lately...
    *clicks profile*
    "The Giver of Likes"
    That you are dude. Cheers!
    Gan, agan diluar negri ya ?? di US ya, lagi sekolah disitu ??? wow mantep :hbang:, beasiswa apa bayar sendiri tuh :D, kalo beasiswa ajarin nyarinya dong gan :D
    video apa ?? saya ???
    ada sih youtube YouTube - themarabankadal's Channel tapi videonya cuman 1 :lol:

    kalo soal skill sih saya nggaada apa-apanya ga ada yg bisa dibanggain shred-shred juga nggabisa :lol::wallbash:, pake 7 string karena suka low tuning aja :yesway:
    iya, ada s7320 sama gitar 7 string customan model rhoads,

    dah lama ngga ada orang indonesia yg aktif disini, orang indonesia ada sih beberapa tapi pada ngga aktif
    No problem, mate! Personally, I love them to bits, but it all boils down to whether you need the neck pickup or not. :)
    It depends on your concept of versatility, mate - you won't get a swiss army knife in terms of pickup switching like a strat, evidently, but it all boils down to what you do and how flexible your rig may be, ultimately. I play a ton of styles on them without any trouble, although certain traditional things aren't attainable in that format (imagine SRV's neck + mid combo, for instance).
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…


Top