Youtube is F'd, btw.

Discussion in 'Site News & Support' started by Chris, Jan 27, 2008.

  1. Chris

    Chris metalguitarist.org Forum MVP

    Messages:
    18,861
    Likes Received:
    4,161
    Joined:
    Apr 19, 2004
    Location:
    Boston, Mass
    It's not my site that isn't loading the videos when they embed, it's on their end.
     
    Jason likes this.
  2. Michael

    Michael Forum MVP

    Messages:
    8,228
    Likes Received:
    550
    Joined:
    Aug 26, 2005
    Location:
    Geelong, Victoria, Australia
    Hmm, videos seem to be working for me. :scratch:
     
  3. Lucky Seven

    Lucky Seven Lucky☆Seven

    Messages:
    4,646
    Likes Received:
    413
    Joined:
    Jul 4, 2007
    Location:
    College Station, TX


    Seems to work just fine for me.
     
  4. Chris

    Chris metalguitarist.org Forum MVP

    Messages:
    18,861
    Likes Received:
    4,161
    Joined:
    Apr 19, 2004
    Location:
    Boston, Mass
    It depends on browsers, codecs, etc. It won't effect everyone.
     
  5. D-EJ915

    D-EJ915 Forum MVP

    Messages:
    34,865
    Likes Received:
    1,461
    Joined:
    Oct 1, 2005
    Location:
    USA
    certain videos say "not available" then when you go to the video it says embedding disabled
     
  6. Chris

    Chris metalguitarist.org Forum MVP

    Messages:
    18,861
    Likes Received:
    4,161
    Joined:
    Apr 19, 2004
    Location:
    Boston, Mass
    Naw it's the player, not a dead link.
     

Share This Page