Weird issue with just one thread

Discussion in 'Site News & Support' started by pushpull7, May 8, 2015.

  1. pushpull7

    pushpull7 Banned

    Messages:
    4,297
    Likes Received:
    148
    Joined:
    Feb 1, 2012
    Location:
    sac
    For whatever reason, when I click on the "post random pics of your six" thread two things happen: 1) it takes a very long time to load (which may be because it's mostly pics) and then I get a "page crashed"

    I'm on win7x64/latest Opera.

    Not having any problems with the one on sevenstrings/metal/etc though.
     
  2. Kobalt

    Kobalt Insert Brand Name

    Messages:
    494
    Likes Received:
    9
    Joined:
    Feb 6, 2012
    Location:
    QC, Canada
    W8.1 x64 with Opera as well.

    Could be an Opera thing, as I've been running into more and more compatibility issues with it, as of late. :/
     
  3. CrushingAnvil

    CrushingAnvil \m not jesus land m/

    Messages:
    8,288
    Likes Received:
    1,197
    Joined:
    Oct 26, 2007
    Location:
    Wellington, New Zealand
    I have that issue too, and I'm using Windows 8.1 with Chrome.

    Don't think it's a browser issue.
     
  4. asher

    asher So Did We

    Messages:
    9,033
    Likes Received:
    686
    Joined:
    May 24, 2010
    Location:
    Oakland, CA
    Might just be the hugenormous number of pictures in it, or something in particular on whichever page you're loading.
     
  5. MaxOfMetal

    MaxOfMetal Likes trem wankery. Super Moderator

    Messages:
    25,912
    Likes Received:
    2,768
    Joined:
    Aug 7, 2008
    Location:
    Milwaukee, WI
    Something is up with the last page, from post 2841 and up. I'll shoot this over to Alex. I could try pruning it though.
     
  6. pushpull7

    pushpull7 Banned

    Messages:
    4,297
    Likes Received:
    148
    Joined:
    Feb 1, 2012
    Location:
    sac
    For whatever reason, I just tried it, and it seems to be kosher.
     
  7. MaxOfMetal

    MaxOfMetal Likes trem wankery. Super Moderator

    Messages:
    25,912
    Likes Received:
    2,768
    Joined:
    Aug 7, 2008
    Location:
    Milwaukee, WI
    I removed some dubiously hosted images and that seems to of fixed the problem.
     
  8. Kobalt

    Kobalt Insert Brand Name

    Messages:
    494
    Likes Received:
    9
    Joined:
    Feb 6, 2012
    Location:
    QC, Canada
    Back in business! :yesway:
     
  9. Ernesto

    Ernesto SS.org Regular

    Messages:
    154
    Likes Received:
    12
    Joined:
    Jun 18, 2008
    Location:
    Verde Valley, AZ
  10. MaxOfMetal

    MaxOfMetal Likes trem wankery. Super Moderator

    Messages:
    25,912
    Likes Received:
    2,768
    Joined:
    Aug 7, 2008
    Location:
    Milwaukee, WI
    Probably another goofy image link. I'm on it. :lol:
     
  11. MaxOfMetal

    MaxOfMetal Likes trem wankery. Super Moderator

    Messages:
    25,912
    Likes Received:
    2,768
    Joined:
    Aug 7, 2008
    Location:
    Milwaukee, WI
    Try it now.
     
  12. Ernesto

    Ernesto SS.org Regular

    Messages:
    154
    Likes Received:
    12
    Joined:
    Jun 18, 2008
    Location:
    Verde Valley, AZ
    It worked. Looks like there are a couple of posts missing though. No worries. I can reupload. Just in case it helps troubleshoot if it's a continuous issue, if I remember right, when uploading the images on page two, firefox locked up a few times and was using 100%cpu, which it's never done anywhere else.

    Thanks again.
     
  13. MaxOfMetal

    MaxOfMetal Likes trem wankery. Super Moderator

    Messages:
    25,912
    Likes Received:
    2,768
    Joined:
    Aug 7, 2008
    Location:
    Milwaukee, WI
    Do NOT re-upload those pics. They were the problem. Host them elsewhere and give it a go.
     
  14. Ernesto

    Ernesto SS.org Regular

    Messages:
    154
    Likes Received:
    12
    Joined:
    Jun 18, 2008
    Location:
    Verde Valley, AZ
    I just saw this. I reposted them a while ago and they seem to be fine. They're pics I took and are hosted at my free site at muut, same source as the pics on page 1. I think the problem before happened due to the compression software that the forum runs, which could have been due to iffy connection on my end when I initially posted them. Anyway, I'll be online for another hour or so so say the word and I'll take them down....if I can?
     
  15. MaxOfMetal

    MaxOfMetal Likes trem wankery. Super Moderator

    Messages:
    25,912
    Likes Received:
    2,768
    Joined:
    Aug 7, 2008
    Location:
    Milwaukee, WI
    They seem to be working fine, I just wanted to bounce the issue off the site admin before going again. :lol:

    It's all good though. :)
     

Share This Page