New Site Issues - Megathread

Discussion in 'Feedback & Suggestions' started by MaxOfMetal, May 27, 2017.

  1. pondman

    pondman Build Whore. Contributor

    Messages:
    2,966
    Likes Received:
    3,602
    Joined:
    Jan 24, 2007
    Location:
    UK
    ^ Just noticed this myself. Trying to find some of my posts comes back with no results found. If I go on my profile to find my posts it says I don't have any content.
     
  2. KnightBrolaire

    KnightBrolaire gearwhoricus americanus

    Messages:
    7,023
    Likes Received:
    3,962
    Joined:
    Mar 19, 2015
    Location:
    Minneapolis, MN
    ^this.
     
  3. bostjan

    bostjan MicroMetal Contributor

    Messages:
    14,802
    Likes Received:
    2,713
    Joined:
    Dec 7, 2005
    Location:
    St. Johnsbury, VT USA
    Seems half of my posts are double posts the last couple days.
     
  4. MaxOfMetal

    MaxOfMetal Likes trem wankery. Super Moderator

    Messages:
    27,765
    Likes Received:
    5,519
    Joined:
    Aug 7, 2008
    Location:
    Milwaukee, WI
    Out of curiosity, how exactly are you posting?

    I've only double-posted once and that's because I was impatient/not paying attention and selected "Post Reply" while my comment was still loading. I've noticed refresh rates are kinda screwy when your comment gets pushed to the next page.
     
  5. TedEH

    TedEH Cromulent

    Messages:
    4,830
    Likes Received:
    1,136
    Joined:
    Jun 8, 2007
    Location:
    Gatineau, Quebec
    I honestly have never gotten a double post before unless I got impatient and hit the post button more than once, or had local connectivity issues. Been curious how it happens for so many people so often.
     
  6. MaxOfMetal

    MaxOfMetal Likes trem wankery. Super Moderator

    Messages:
    27,765
    Likes Received:
    5,519
    Joined:
    Aug 7, 2008
    Location:
    Milwaukee, WI
    It might be related to the mobile version of the site. It tends to load very slowly sometimes when posting.
     
  7. bostjan

    bostjan MicroMetal Contributor

    Messages:
    14,802
    Likes Received:
    2,713
    Joined:
    Dec 7, 2005
    Location:
    St. Johnsbury, VT USA
    Using the quickly reply field at the bottom of the thread, pressing "Post Reply" once. I'm on Google Chrome with a Windows PC. Often times, I'll see several copies of the post until I hit "refresh," then it'll drop down to two. I'd say it's my browser, but it is happening a lot more often since that hiccup in the database a couple days ago.
     
  8. pondman

    pondman Build Whore. Contributor

    Messages:
    2,966
    Likes Received:
    3,602
    Joined:
    Jan 24, 2007
    Location:
    UK
    Any news on why the search feature doesn't work ?
     
  9. groverj3

    groverj3 Biologist/Guitarist

    Messages:
    2,252
    Likes Received:
    395
    Joined:
    Jan 2, 2012
    Location:
    Tucson, AZ
    Going through my profile page and looking for threads I've started also leads to a message about no content found. My post history seems to disappear before June 5th.
     
  10. bostjan

    bostjan MicroMetal Contributor

    Messages:
    14,802
    Likes Received:
    2,713
    Joined:
    Dec 7, 2005
    Location:
    St. Johnsbury, VT USA
    same
    Also, I sometimes get an error when I try to reply with a quote. Refreshing the page doesn't seem to help, but, for some reason I do not understand, opening the thread in a new tab and closing the old tab seems to work.
     
  11. DudeManBrother

    DudeManBrother Hey...how did everybody get in my room?

    Messages:
    841
    Likes Received:
    486
    Joined:
    May 3, 2014
    Location:
    Seattle
    I also have no post history before June 5. I don’t really care honestly about that as much as having the search function fully operational.
     
  12. Jonathan20022

    Jonathan20022 Engineer

    Messages:
    4,033
    Likes Received:
    1,307
    Joined:
    Mar 2, 2011
    Location:
    Somewhere
    Also have no search history to go back on, used that to find old ads to bump and such.

    But I probably missed this, iTrader. Is it gone?
     

Share This Page