Chrome not showing embedded videos

Discussion in 'Site News & Support' started by blacai, Jan 21, 2017.

  1. blacai

    blacai SS.org Regular

    Messages:
    705
    Likes Received:
    138
    Joined:
    Mar 25, 2014
    Location:
    Frankfurt
    Just like the title says.
    When I post a video using the tags [youtubevid ] it doesn't appear in Chrome.

    Using windows 10.
    Chrome 55

    Working in other browsers.

    Thanks in advance.
     
  2. Alex

    Alex Administrator Super Moderator

    Messages:
    168
    Likes Received:
    498
    Joined:
    Apr 19, 2004
    Location:
    Garfield, NJ
    If it's working with your other browsers, then it's your Google Chrome that's acting up. Try clearing your browser's cache, temporarily disable extensions, then restart Chrome. If that doesn't work, you might want to post in the Chrome forums and ask for help.
     
  3. Aso

    Aso EDM Sludge Music Contributor

    Messages:
    415
    Likes Received:
    162
    Joined:
    May 25, 2008
    Location:
    Minneapolis, MN
    Changes in Chrome 55 limits the usage of Flash. If the Youtube video is Flash, Chrome is probably refusing to show it. I think you can whitelist sites that are allowed to run Flash
     
  4. blacai

    blacai SS.org Regular

    Messages:
    705
    Likes Received:
    138
    Joined:
    Mar 25, 2014
    Location:
    Frankfurt
    Thanks, I will check it. I tested another computer with Windows 7 and it worked, although the Chrome versiĆ³n is the same.

    Edit.: It didn't work.
    [​IMG]
     
  5. Hollowway

    Hollowway Extended Ranger

    Messages:
    11,972
    Likes Received:
    2,617
    Joined:
    Dec 28, 2008
    Location:
    California
    Try Opera. Chrome is such a memory hog, anyway. I moved to Opera a few months ago and couldn't he happier. (Well, that's a lie. I could be happier, but I'm not sure an internet browser can get me there.)
     

Share This Page