Can't use most of the site's features

Discussion in 'Site News & Support' started by HeHasTheJazzHands, Nov 23, 2015.

  1. HeHasTheJazzHands

    HeHasTheJazzHands greg rulz ok

    Messages:
    21,010
    Likes Received:
    2,299
    Joined:
    Jun 18, 2011
    Location:
    Louisiana
    EDIT: new problem in the title.

    Can't like, can't use the reply features (smileys, quoting, hyperlinking, etc)... O
     
  2. stevexc

    stevexc Laura Like Butter

    Messages:
    3,024
    Likes Received:
    397
    Joined:
    Jan 15, 2013
    Location:
    Edmonton, AB
    Still shows up for me. I know sometimes it doesn't load properly on my work computer (specifically, on IE...7...) . Not that I surf SSO while I'm supposed to be working...
     
  3. HeHasTheJazzHands

    HeHasTheJazzHands greg rulz ok

    Messages:
    21,010
    Likes Received:
    2,299
    Joined:
    Jun 18, 2011
    Location:
    Louisiana
    Well I see people liking my posts, but I can't give them. :ugh:

    In fact, quite a few things are derping.
     
  4. HUGH JAYNUS

    HUGH JAYNUS I’m a grown ass man

    Messages:
    1,720
    Likes Received:
    178
    Joined:
    Dec 12, 2012
    Location:
    SLC, UTAH
    nope. i think people just stopped using it mostly. what a shame. i think when the rep system was disabled, it was a deathblow for this place. it seems like its dying off slowly to me.
     
  5. HeHasTheJazzHands

    HeHasTheJazzHands greg rulz ok

    Messages:
    21,010
    Likes Received:
    2,299
    Joined:
    Jun 18, 2011
    Location:
    Louisiana
    It's not because of that, it's because I legitimately CAN'T like people's posts. :ugh:

    I also can't use any of the buttons, like hyperlinking, image insert button, and smileys. What the hell?
     
  6. stevexc

    stevexc Laura Like Butter

    Messages:
    3,024
    Likes Received:
    397
    Joined:
    Jan 15, 2013
    Location:
    Edmonton, AB
    What browser are you running?
     
  7. HUGH JAYNUS

    HUGH JAYNUS I’m a grown ass man

    Messages:
    1,720
    Likes Received:
    178
    Joined:
    Dec 12, 2012
    Location:
    SLC, UTAH
    you've been cock-blocked
     
  8. HeHasTheJazzHands

    HeHasTheJazzHands greg rulz ok

    Messages:
    21,010
    Likes Received:
    2,299
    Joined:
    Jun 18, 2011
    Location:
    Louisiana
    Chrome. I'm using it on my phone right ow and everything's fine.

    It also only affected SSO. Marshall Forum was fine.

    I've been having huge Internet issues lately. Maybe it's related to that?

    EDIT: Just checked Edge. It's fine, too. It's only Chrome doing this.
    EDIT2: Disabled all my blocking extensions, and even my antivirus for a second. Still nothing.
     
  9. ferret

    ferret Not worthy

    Messages:
    1,574
    Likes Received:
    384
    Joined:
    Apr 5, 2013
    Location:
    Atlanta, GA
    Sounds like Javascript is disabled, but if you've already disabled all extensions, not sure what did it.
     
  10. HeHasTheJazzHands

    HeHasTheJazzHands greg rulz ok

    Messages:
    21,010
    Likes Received:
    2,299
    Joined:
    Jun 18, 2011
    Location:
    Louisiana
    I just did a hard reset, and after going going through a disk check (which legit shook me for a second since my computer never did one before :lol: ), the problem's resolved now.

    I'm liking all you ....er's posts because withdrawl syndromes.
     

Share This Page