AXE FX WHATS THE DEAL!!???

Discussion in 'Gear & Equipment' started by ChrisWFTS, Feb 15, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ChrisWFTS

    ChrisWFTS SS.org Regular

    Messages:
    176
    Likes Received:
    51
    Joined:
    Dec 2, 2010
    Location:
    San Francisco, CA
    So whats this Im hearing about not needing a head if you use an AxeFx? What do I need to do besides buy an Axe to do this? If it is an option should I sell my head?

    I dont really know much about this so any input would be awesome
     
  2. drenzium

    drenzium SS.org Regular

    Messages:
    858
    Likes Received:
    88
    Joined:
    Jan 16, 2008
    Location:
    Australia
    You can do it 2 ways:

    1. AxeFX > Poweramp > Cab

    2. AxeFX > Direct to PA

    Use the search function for the forums, there is a MOUNTAIN of information regarding the AxeFX.
     
  3. Stealthdjentstic

    Stealthdjentstic Banned

    Messages:
    21,243
    Likes Received:
    2,491
    Joined:
    Jul 24, 2007
    Location:
    Vancouver, BC, Canadia
    Drenzium is correct.

    You could also slave your head (using it as a power amp)
     
  4. KingAenarion

    KingAenarion Resident Studio Nerd

    Messages:
    3,602
    Likes Received:
    162
    Joined:
    Dec 2, 2010
    Location:
    Sydney Australia
    CAPS IS NOT ALWAYS NECESSARY!!!

    Also, you don't even need to use the search function...
    Use your eyes.

    Top of this page... the FIRST thread that is STICKIED there...
     
  5. djpharoah

    djpharoah Awwww Yeaaaah Super Moderator

    Messages:
    13,586
    Likes Received:
    3,791
    Joined:
    Sep 9, 2006
    Location:
    Cali'
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page